Selecteer een pagina
Revi Team

 

We zoeken continu gemotiveerde productiemedewerkers om ons team te versterken.

Spontaan solliciteren? Stuur je cv naar info@revifood.be.

 

Revi Food is een producent van maaltijd- en maaltijdcomponent met meer dan 30 jaar ervaring, gelegen in het hart van de vismijn van Oostende, op enkele honderden meters van de zee.

Onze klanten bevinden zich zowel in de retail, het groothandelkanaal als de foodservice.
Die klanten kiezen voor de kwaliteit en innovatie waarvoor de meer dan 30 personeelsleden, zowel administratief als in de productie, zich dagelijks engageren.

Gegroeid uit de kleinhandel voor de lokale leurders te Oostende, ligt onze focus op het visgebeuren. Ons gamma gaat dan ook van ’s werelds beste garnaalkroket, over dagverse soepen & smeersalades tot kant – en klare heerlijke maaltijden.

Onze intense aanpak wordt zeker geapprecieerd want Revi Food bloeit: de voorbije 3 jaar werd telkens een sterke groei gekend, ook in 2018 wordt deze trend voluit doorgetrokken.

Dit vertaalt zich ook naar de expansie van onze faciliteiten, zo investeerden wij recent in een nieuwe diepvriezer die 600 tot 700 paletten kan huisvesten. In een volgende fase zullen wij ook onze huidige burelen als de productiezones en laad- & loszone onder handen nemen.

Om die zelfde groei te ondersteunen zoeken wij enthousiaste mensen om ons dynamisch team te versterken!

Neem zeker ook een kijkje op onze Facebook pagina !

fb-icon

Zin om deel uit te maken van ons team ? Stuur je CV en motivatie naar info@revifood.be